Foto: berryoche
1
porcia
porcia
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Najprv dáme toastový chlieb do hriankovača a opečieme ho.
-
2
Jednu polovicu nášho sendviča natrieme džemom podľa výberu, ja som použila malinový od starkej.
-
3
Banán si nakrájame na kolieska.
-
4
Na panvicu dáme 1PL medu. Panvicu trochu zohrejeme a dáme na ňu banán. Z každej strany ho opečieme do zlata (asi 30s na každej strane).
-
5
Opečené banánové kolieska dáme na hrianku. Tie ktoré zostanú potom použijeme ešte nakoniec.
-
6
Zoberieme vlašské orechy a na každé koliesko banánu položíme jeden.
-
7
Hrianky zvlášť rozkrojíme na trojuholníky (je to tak jednoduchšie keďže sú tam orechy) a na tanier ešte pridáme zavárané ovocie, ja som použila banány ktoré sú aj v sendviči, marhule a ríbezle.
Diskusia k receptu