Túto úžasnú pochúťku som prvý krát jedla v jednej Českobudejovickej vinárni aj keď to nebolo nikdy to pravé tak aj tak si to občas Zobraziť celý popisTúto úžasnú pochúťku som prvý krát jedla v jednej Českobudejovickej vinárni aj keď to nebolo nikdy to pravé tak aj tak si to občas urobím a spomínam... Možno zachutí aj Vám.
Postup
-
1
Filety z kapra /ryby/ nakrájame na tenké plátky,/ako najtenšie sa dá/ osolíme chvilu necháme odpočinúť,obalíme v múke zmiešanej s korením a vysmažíme do chrumkava .
- 2
Podávame s dobre chladeným napríklad s rizlingom vlašským. Dúfam,že Vám "škvarky" zachutia tak ako mne.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A bozulka - keď si ťa predstavím, ako pitváš tie malé girice... :)) Aj môj syn ich miluje:), ako malé rybacie hranolčeky. Len vieš - chlapi majú iný apetít - a koľko by som toho musela narobiť....:)!