Škvarková nátierka

peter64 - fotkapeter64, 1. januára 2012

aj tento recept mám od svojej neb.mamky a je odskúšaný a môžem len odporučiť.

Suroviny

2 kg
10 ks uvarené na tvrdo
1 fľaša
3-10 ks
1 ks
1 kelinok
1 ks
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu pokrájame a opražíme na masti.Všetko zomelieme na mäsovom mlynčeku.Uložíme do fliaš a 20 minút sterilizovať.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Slovenská kuchyňa, Nátierky, Zaváraniny

Diskusia k receptu

izabella929
aký si ty šikovnučkýýýýý:-))) dobrý nápad.-) Všetko naj v Novom roku 2012.-)
tori111222
super, ukladám si do KK.. ja to robím podobne, len dám lečo, ale pomleté a trošku maslo a nezaváram, zje sa to hneď.