„Sklené“ rezance s kuracím mäsom
Autor receptu: redakcia
Postup- Kuracie rezne umyjeme
a osušíme. Vývar so sójovou
omáčkou privedieme
k varu a mäso v ňom varíme
asi 12 minút.
- Rezance namočíme
asi na 15 minút do horúcej
vody, potom ich scedíme
a necháme odkvapkať.
Mrkvu, papriku a cibuľky
očistíme a nakrájame na
rezance.
- Zeler a feferónku
umyjeme, zeler olúpeme
a oboje nadrobno nakrájame.
Potom vyberieme
kuracie rezne z vývaru. Do
vývaru vložíme zeleninu a asi
4 minúty povaríme. Osolíme
a okoreníme.
- Kuracie mäso
pokrájame a znovu krátko
ohrejeme. Rezance rozdelíme
na taniere, z vývaru
vyberieme mäso aj zeleninu
a rozložíme ich na rezance.
Pokvapkáme sezamovým olejom
a ozdobíme koriandrom.
|