Foto: klaura
áno, pozerala som "Nebíčko v papuľke" a tento recept ma tak oslovil, že som ho musela vyskúšať ... dobré to bolo ... Zobraziť celý popisáno, pozerala som "Nebíčko v papuľke" a tento recept ma tak oslovil, že som ho musela vyskúšať ... dobré to bolo ... :)
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masti orestujeme cibuľu do sklovita, pridáme na plátky nakrájaný cesnak.
-
2
Pridáme oškvarky a prehrejeme ich.
-
3
Nakoniec pridáme vopred uvarené krúpy a fazuľu. (fazuľa môže byť aj z konzervy) Podlejeme vývarom, dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Vývaru netreba veľa, len aby jedlo nebolo suché. A to je všetko ...
Jáj....
Nie som síce zo Skalice, ale z blízkeho Holíča. Občas si na tomto jedle ozaj pochutím, osmaženou cibuľkou posýpam. Mňam