Foto: olinecka
Toto je môj vlastný recept.Vymyslela som si z poslednych ríbezli v zahrádke,ináč by ich dozberali škorce.
30 minút
príprava
príprava
15 minút
na 80-90 °C
na 80-90 °C
Postup
-
1
Ríbezle poriadne poumyvame pod tečucou vodou ,scedime.Necháme odkvapkať.
- 2
Postupne si dávame po menšich dávkach do mixera a na najvyššich otačkach rozmixujeme.Pripravíme si hlbokú misu a sitko cez ,ktoré ešte rozmixovane prepasirujeme.
- 3
Sirup dáme variť a pridáme cukor ,miešame .Povaríme asi15 minút pridáme kyselinu citrónovú nechame prejsť varom a plníme fľaše.Pochúťkou bude v zime ,keď budeme prechladnutý.Možno už sa skonzumuje ešte počas leta.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu