Foto: faktja
Aj keď Silvester sa ešte len nenápadne blíži, bude tu "cobydup". A v chladných dňoch veru taká kapustnica dobre padne hocikedy.
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
mäso a údené nakrájané na kocky podusím na polovici cibule
-
2
na panvici dusím na kocečky pokrájaný zeler na ostatnej cibuli
-
3
k mäsu pridám kapustu a dolejem vodu
-
4
k zeleru pridám na kolieska nakrájanú klobásu
-
5
rozšprudlujem kyslú smotanu (tentoraz 3 kelímky) s pretlačeným cesnakom a štiplavou pomazánkou a vylejem to na zeler s klobáskou a nechám prejsť varom
-
6
"zosobášim" zeler s kapustou a ešte chvíľku povarím Samozrejme že najlepšia je na tretí deň...teda ak zostane. Dobrú chuť. :-)
výborná...
no ale by som s z nej veru dala, len keby už bola uvarená.
a skúsim ju aj podľa tvojho receptu.