Silvestrovská kapustnica

faktja - fotkafaktja, 14. septembra 2012
Silvestrovská kapustnica
Foto: faktja

Aj keď Silvester sa ešte len nenápadne blíži, bude tu "cobydup". A v chladných dňoch veru taká kapustnica dobre padne hocikedy.

6
porcií
30 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
1 ks
250 g
250 g
250 g
250 g
1 kg
600 g
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    mäso a údené nakrájané na kocky podusím na polovici cibule

    Silvestrovská kapustnica - obrázok 1
  2. 2

    na panvici dusím na kocečky pokrájaný zeler na ostatnej cibuli

    Silvestrovská kapustnica - obrázok 2
  3. 3

    k mäsu pridám kapustu a dolejem vodu

    Silvestrovská kapustnica - obrázok 3
  4. 4

    k zeleru pridám na kolieska nakrájanú klobásu

    Silvestrovská kapustnica - obrázok 4
  5. 5

    rozšprudlujem kyslú smotanu (tentoraz 3 kelímky) s pretlačeným cesnakom a štiplavou pomazánkou a vylejem to na zeler s klobáskou a nechám prejsť varom

    Silvestrovská kapustnica - obrázok 5
  6. 6

    "zosobášim" zeler s kapustou a ešte chvíľku povarím Samozrejme že najlepšia je na tretí deň...teda ak zostane. Dobrú chuť. :-)

    Silvestrovská kapustnica - obrázok 6

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
aj ja ju robím trocha ináč, ale určite je milión receptov na kapustnicu.
no ale by som s z nej veru dala, len keby už bola uvarená.
a skúsim ju aj podľa tvojho receptu.

Pridaj komentár k receptu: