Silvestrovská cesnaková nátierka

redakcia - fotkaredakcia, 4. januára 2010
20 minút
príprava

Suroviny

150-200 g
1 pohár malá
3-4 PL
3 strúčiky
2 ks
2-3 ks
1/2 ks




Postup

  1. 1

    Syr a cesnak nastrúhame do misky, premiešame spolu s majonézou a jogurtom alebo smotanou.

  2. 2

    Vložíme na niekoľko minút do chladničky a medzitým si nakrájame uvarenú klobásu a rožky na kolieska.

  3. 3

    Nátierku na ne natrieme, ozdobíme klobásou a kapiou a môžeme podávať.

Diskusia k receptu

Vymazať
mirian
Túto nátierku robievam už 20.rokov a mojej sesternice manžel ju volá "zásnubovka", že ho Katka na ňu ulovila :-) Je naozaj vynikajúca!!! Ja namiesto koobásky dávam polovicu vlašského orecha (v zime) alebo bobuľu hrozna (v lete). Mňam!!!
Vymazať
ericka
Ja ju robievam tiež často , lebo je veľmi rýchla a nenáročná ,len pridávam pre farbu ešte postrúhanú mrkvu .
Natieram na celozrnné pečivo a navrch dávam tiež domácu klobásku alebo diétnejšiu verziu - olivu .




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia