Sardinková (rybacia) nátierka bez cibule

thompsonka - fotkathompsonka, 12. augusta 2013

Keďže deti nemajú veľmi v láske čerstvú cibuľu, ktorá sa bežne dáva do rybacej nátierky, vymyslela som im jednu bez cibule. Vždy má úspech.

5
porcií
5 minút
príprava

Suroviny

1 konzerva (alebo iných rýb)
2 PL
1 - 2 PL




Postup

  1. 1

    Ryby z konzervy roztlačíme vidličkou na kašu, primiešame maslo (Rama, kravské maslo....), pridáme tatársku omáčku a tekuté korenie maggi podľa chuti. Dobre pomiešame a natierame na chlieb alebo rožky.

  2. 2

    Môžeme pridať koliesko paradajky, uhorky alebo inej zeleniny, na ktorú máme chuť, ale najlepšia je len s chlebom.

Diskusia k receptu

mirop
paneboze.... to detom radsej cibulu nez maggi...
hviezdickaz
fuuuuha,tak toto by som mojim detom nikdy nedala,nic v zlom,ale tymto tu im tak privodis akurat tak traviace tazkosti...
lacquer
Tatarska, maggi ... to tam nemusi ist ani ta ryba, lebo jej je skoda do tejto zmesky
frezia68
Nevadí @thompsonka ,ten recept nie je veľmi pre deti,preto tá odozva.Pozri sa vpravo vedľa tvojho receptu a tam je napr.sardinková nátierka s mrkvou,tá je výborná,vyskúšaj ... :-)
radulienka
Zaujímavé, zase sa ktosi pokúša učiť druhých variť, veď vás nik nenúti to jesť, mne sa nátierka páči a ak to ďeťom chutí, prečo by mali jesť podľa vás? @Thompsonka , vďaka za inovovaný recept, ja to iste vyskúšam...
1x kakao
mirop
@radulienka vyskusaj, aj detom daj... pre vylepsenie doporucujem pridat vegetu a pripadne grilovacie korenie
malusa
Rybička bez cibule a citronu nie je ono :-((




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia