Šalát z Wifonky

bysop - bez fotkybysop, 25. septembra 2013

Chutnejšie spracovanie Wifonky

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

2 ks
1 ks
1 ks
1 ks
4 ks
2 ks
20 dkg

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Wifonky rozmrviť a pridať obsah sáčkov. Zeleninu nakrájať nadrobno pridať smotanu, tatarku a salámu.

  2. 2

    Premiešať a nechať v chlade odstáť 24 hod. Chutný cestovinovo-zeleninový šalátik. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

afataga
dobre ze si tam nedala nakoniec tie cestoviny, bola by vacsia skoda to vyhodit
eva386
Bez tej vifonky a tatárky by to možno aj šlo :-)
afataga
@paploska ty si stastna zena, keby si to niekto pri tebe robil v kancelarii, ten smrad by si si zapamatala este aj v buducom zivote
rea1
@afataga , ona tými cestovinami myslí tie rezance z vifonky, veď píše "wifonky rozmrviť a ...".
čítala som už recepty na rôzne blafy, aj tu, na vareche, ale buďme spravodliví a držme sa hesla: chute a facky sú rôzne. ak to niekomu chutí, nech si to robí, koniec-koncov, je to lepší recept ako na čajík s mliečkom (preboha, na to ja neviem zabudnúť). možno to niekomu zachutí. a v podstate, keby tam boli miesto vifoniek normálne cestoviny, bol by to obyčajný študentský internátový priam luxusný šalát. si myslím. :-)
afataga
@paploska chemia nikdy nebol moj konicek, mne staci ten smrad
@rea1 dovolim si nesuhlasit, budes to musiet nejako rozchodit :-), ten cajik s mlieckom bol nesporne zdravsi, myslis ze autorka v jej veku este byva na intraku? aj ked, ani to sa neda vylucit :-)
mirop
tak taketo blafy by sa mali cenzurovat...
kimlo
Vsetci sa tu hrate na fajnsmekrov a pritom ste original vifonku ani neochutnali...ja mam suseda vietnamca od ktoreho som ich maval davno pred tym ako ich u nas predavali v obchodoch...a verim tomu ze ste si labuznicky vychutnavali gulasovky alebo francuzske polievky od vitany...tie rezance z vifonky su lepsie ako vselijake "cestoviny" co sa predavaju...
paploska
@kimlo no kimlo, ale už sme staršie a múdrejšie :-) a ja som teda na vitane nikdy nefičala ....
slavka11
tiez by som volila bezne cestoviny tie aspon neobsahuju karcinogeny glutaman sodny a ine chemikalie obsiahnute vo vacsine dextrudovanych polotovarov
mirop
@kimlo ano kedysi mozno vela z nas ficalo na vitane, my urcite aspon na dovolenke, lenze sme starsi, mudrejsi a tiez je viac moznosti a informacii, clovek sa vyvija nie?
ildinka
Náhodou...!Raz to dávali v relácii bez servítky a tam to chutilo všetkým....možno to vyskúšam.....
boxik
Priznám sa , že keď som si prečítal názov receptu tešil som sa na diskusiu k nemu, raz už podobný recept bol a dievčinu naše michelinovské kuchárske esá zvozili pod čiernu zem a nesklamali ani teraz .Pri tom ide o jedlo ktoré je tvorené 97 percentami sušených pšeničných cestovín a trochu pochutín v dvoch sáčkoch aj s prísadou glutamanu o ktorom má väčšina diskutujúcich skreslené , alebo čo je horšie vyslovene nesprávne informácie.Jeho škodlivosť nie je dokázaná a tvrdiť , že ide o karcinogén je už úplne zvrátené tvrdenie, jedine čo mu možno vytknúť je jeho návykovosť , človeku potom menej chutí bežné jedlo a to je asi tak všetko čo mu možno vytknúť.Čo sa týka tých polievok , tak ak si ich človek dá s nedostatku času či peňazí neurobí nič čo by mu škodilo. No a ak niekto urobí recept na podobný šalátik a chutí mu to netreba ho hneď zvoziť pod čiernu zem.Ak to nechutí vám a uráža to vaše kuchárske umenie aspoň nikoho nezhadzujte nepíšte nezmysly o niečom o čom nemáte ani šajnu.
1x daanoo
evicka63
@boxik 100 bodov a jeden tuš.... a postup do ďalšieho kola bez straty desiatky.... :) :) veď čo chutí mne nemusí chutiť tebe a čo chutí tebe nemusí chutiť mne.... :) je to pravda odveká.....
gordonko
...kolko ludí tolko chutí ..... prečo nie ,ja by som si z toho dal , ochutnal ....... dnes je možné všetko - viete ako chutia slané chipsi s polárkou tortou - vyzkúšajte je to ,,pruko jedlé,,

Ďalšie recepty: