Tento šalát som jedla dávno u jednej kuchárky, ktorá sa na Slovensko prisťahovala z Ukrajiny. Odvtedy ho robím častejšie, hlavne na Veľkú noc a Zobraziť celý popisTento šalát som jedla dávno u jednej kuchárky, ktorá sa na Slovensko prisťahovala z Ukrajiny. Odvtedy ho robím častejšie, hlavne na Veľkú noc a všetkým chutí:
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
uvarenú cviklu a uvarené zemiaky ošúpeme, aj s kyslou uhorkou a uvarenými vajíčkami nakrájame na plátky. Krátko zmiešame, nie zbytočne dlho, aby sa celkom nezničili tie plátky.
- 2
Ak je šalát suchší, než máme radi, pridáme trocha uhorkového nálevu.
- 3
Množstvo ingrediencií nie je povinné, mení sa podľa nálady a chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
pokukajte si a ruských stránkach, napr: www.gotovim.ru/recepts/salad/vinegret/...
pokukám. Ďakujem.
čím chcem povedať, že Tvoje želanie sa naplnilo.
Som internetový samouk, viem len to čo musím. Pridávala som do varechy fotku z vianočky, trvalo to pol dňa, nijak - raz sa mi tá fotka nechcela "prilepiť" k textu. Som pracovne veľmi vyťažená, teším sa, keď môžem čítať nové recepty a niektoré vyskúšať.
Rastlinu na Tvojej fotke nepoznám, nejaký teplomilný evergreen ?
Možno viac informácií pošlem na Tvoj mail.
Prajem krásne dni a bohatú fantáziu pri príprave jedál.