Šalát s kuracím mäskom

domciko - bez fotkydomciko, 3. februára 2016

Tento recept mám od ocina. Stále sa mi nedarí spraviť ho tak vynikajúco ako ho robí on no verím že zachvíľku budem aj ja Zobraziť celý popisTento recept mám od ocina. Stále sa mi nedarí spraviť ho tak vynikajúco ako ho robí on no verím že zachvíľku budem aj ja mať vynikajúci šalátik.

7
porcií
15 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
2 poháre
1,5 balíka
1 ks
1 ks
1 čl
1 čl
1 čl
na vyprážanie
1 čl
štipka




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia si opláchneme zbavíme kože a naporcujeme na rezne. Do panvice si nalejeme olej, keď je rozpálený vložíme prsia a zrýchlosti opečieme s oboch strán aby sa masko uzavrelo. Keď sú prsia uzatvorené vyberieme s panvice a nakrájame na kocky.

  2. 2

    Pripravíme si menší hrniec v ktorom budeme dusit masko spolu zo zeleninkou. Cuketu si obielime prepolíme a nakrájame na kocky. Por zbavíme listov konca a nakrájame na krúžky ktoré potom predelíme na polovicu. Do hrnca si dáme olej, ked je rozpálený pridáme masko. Chvílku ešte popražíme pridáme soľ, korenie, rascu - trošku pre chut, premiešame a vylejeme tam sterilizovaný hrášok spolu s mrkvou ale aj zo šťavou, pridáme por, cuketu premiešame pridáme 1 čl. šalátového korenie a dusíme na prudkom ohni cca 15 min.

  3. 3

    Keď máme štavu vytvorenú necháme si v konvici zovriet vodu vylejeme do hrnca tak aby bolo masko zo zeleninkov zakryté.

  4. 4

    Uvaríme si cestoviny v hrnci klasicky. Vodu zo solou a olejom dáme variť keď voda vrie pridáme cestoviny premiešame a varíme cca 7-8 min. Keď je masko makučké odstavíme premiešame ak nám tam čosi chýba ešte dochutíme. Cestoviny si zlejeme dáme do vačšej misky. Pridáme k ním masko zo zeleninkou poriadne premiešame a vualá podávame. Ak sa vám bude zdať že je veľa štavy je to v poriadku čím viac štavy je tak tým je šalátik chutnejší :) Možete postrúhať ešte syrom :) Prajem dobrú chuť..

Diskusia k receptu

monty469
Zaujimavy šalatik,škoda,že nie je fotka,ale stoji za vyskusanie
22265_1443639739 - profilový obrázok
jzv
jzv
Je to trochu inak ako iné šalátiky, ale vyskúšam ukladám do KK




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia