Šalát s kačacími plátkami, slivkami a píniovými orechmi
Michal Pažák
executive chef skupiny Al Dente Group, 30. septembra 2011
executive chef skupiny Al Dente Group, 30. septembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Kačacie prsia narežeme na strane s kožou. Osolené a okorenené prsia na troche olivového oleja opečieme z oboch strán dozlatista a necháme dotiahnuť na medium.
- 2
Zo zmesi šalátov, limetovej šťavy, olivového oleja, soli a korenia pripravíme šalát, ktorý posypeme píniovými orechami orestovanými nasucho dohneda. Pridáme slivky, ktoré sa marinovali v kalvadose a mede.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu