Kedysi dávno som si veľmi rád kupoval parížsky šalát. Dnes je to už len akási mazľavá hmota, ktorá má chuť vždy inú, len nie Zobraziť celý popisKedysi dávno som si veľmi rád kupoval parížsky šalát. Dnes je to už len akási mazľavá hmota, ktorá má chuť vždy inú, len nie takú, akú čakám. A tak som sa pohral raz v kuchyni a namiešal som šalát, ktorý mi chutí, ktorý je jednoduchý a hlavne viem, čo v ňom je. S čerstvým pečivom a pomarančovým džúsom, no, nielen na raňajky !
porcie
príprava
Postup
-
1
Šunku si nakrájame na menšie kúsky a vo väčšej nádobe, miske, premiešame s kukuricou a hráškom. Pridáme tatársku omáčku, poriadne premiešame a jemne dochutíme čiernym korením. Necháme postáť. Soľ som neuviedol, pretože nálevy kukurice a hrášku sú jemne slané a šunka väčšinou tiež.
- 2
Pri servírovaní môžeme k šalátu doplniť čerstvú paradajku. Rožok alebo bageta, džús alebo pivo, to už podľa vlastného výberu. Dobrú chuť !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ukladám recept do KK, možno sa neikedy zíde. :-)