Ryžové mafiny s brusnicami
Janka Gáliková
cukrárka hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 25. marca 2015
cukrárka hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 25. marca 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Cesto: | |
2 hrnčeky |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 ks |
|
1 bal |
|
2 čl |
|
1 čl (alebo guaranová) |
|
1,5 hrnčeka |
|
3 pl |
|
1/2 hrnčeka |
|
Poleva: | |
|
|
150 g |
|
Postup
-
1
Všetky suroviny zmiešame, košíčky na mafiny naplníme do troch štvrtín a pečieme pri 180 °C.
- 2
Mafiny by mali byť na dotyk pevné a na pohľad ružové. Cukor s bielkom vyšľaháme a vychladnuté mafiny zdobíme polevou a brusnicami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu