Rýchly jablkový koláč

ierika - bez fotkyierika, 5. decembra 2010

Keď sa ohlási nečakaná návšteva je to super záchrana,alebo aj keď nevieme čo upiecť

15 minút
príprava
25-40 minút
na 180 °C

Suroviny

500 g
1
250 g
2
 nastrúhané




Postup

  1. 1

    všetky suroviny vypracujeme na cesto,rozdelíme ho na 2 časti ,vyvaľkáme a uložíme na vymastený plech,nasypeme nastrúhané jablká ,ktoré môžeme ochutiť škoricou a cukrom,podľa chuti,jablká je dobré vyžmýkať keď sú veľmi šťavnaté.navrch dáme druhú časť cesta.Vrch je dobre popichať vidličkou ,laby sa odparila voda z jabĺk .Pečieme tak.aby malo farbu kôrky chleba.

Diskusia k receptu

ierika
bez tuku,a mlieko toľko aby bolo cesto spracovateľné




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia