Tento recept som videla v televízore, ale ja som si ho upravila. Hlavná zmena je vtom, že som namiesto múky pridala ovsené vločky. Koláč Zobraziť celý popisTento recept som videla v televízore, ale ja som si ho upravila. Hlavná zmena je vtom, že som namiesto múky pridala ovsené vločky. Koláč je rýchlo urobený, svieži a šťavnatý. Na cesto môžeme dať ovocie a upiecť, alebo na upečený koláč, dáme kyslú smotanu, šľahačku...
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jabĺčka nastrúhame a pridáme všetky ingrediencie na cesto, dobre to premiešame a vylejeme na múkou vysypaný plech a pečieme na 220 stupňoch cca 20-30 minút.
- 2
Čokoládu s pokrmovým tukom dáme nad paru a urobíme polevu. Upečený koláč natrieme džemom a polejeme čokoládou.
- 3
Koláč je čerstvý aj 3 dni.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu