Tento koláč je obľúbený u mojich synov. Pečiem ho kedykoľvek im napadne, že majú chuť na dobrotku. Existujú viaceré možnosti, ako ho dokončiť:či posypaný Zobraziť celý popisTento koláč je obľúbený u mojich synov. Pečiem ho kedykoľvek im napadne, že majú chuť na dobrotku. Existujú viaceré možnosti, ako ho dokončiť:či posypaný cukrom, či poliaty čokoládou a predtým potretý džemom, alebo s citronovou polevou, stále chutí vynikajúco.
príprava
na 180 °C
Suroviny
240 g |
|
240 g |
|
1 a1/2 balenia |
|
1 balenie |
|
150 ml |
|
4 ks |
|
5 ks, nastrúhané |
|
1 KL |
|
1 hrnček, nasekané |
|
2 PL |
|
Postup
-
1
Postup je veľmi jednoduchý. Všetko dáme do väčšej misy, dobre premiešame. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme 35 - 40 min. pri 180 stupňoch. Na záver môžeme posypať práškovým cukrom, alebo potrieť džemom a poliať čokoládovou polevou. Nezľaknite sa, ak sa vám bude zdať príliš vláčny, tento koláč nie je suchý, pretože je v ňom dostatok jablk. 40 minút mu úplne postačí na upečenie.
- 2
Nech vám teda chutí a zmizne z plechu rovnako rýchlo ako u nás doma.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu