Rýchly jablčník

Autor receptu: jamami78

Tento koláč je obľúbený u mojich synov. Pečiem ho kedykoľvek im napadne, že majú chuť na dobrotku. Existujú viaceré možnosti, ako ho dokončiť:či posypaný cukrom, či poliaty čokoládou a predtým potretý džemom, alebo s citronovou polevou, stále chutí vynikajúco.

15 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Postup je veľmi jednoduchý. Všetko dáme do väčšej misy, dobre premiešame. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme 35 - 40 min. pri 180 stupňoch. Na záver môžeme posypať práškovým cukrom, alebo potrieť džemom a poliať čokoládovou polevou. Nezľaknite sa, ak sa vám bude zdať príliš vláčny, tento koláč nie je suchý, pretože je v ňom dostatok jablk. 40 minút mu úplne postačí na upečenie.
  2. Nech vám teda chutí a zmizne z plechu rovnako rýchlo ako u nás doma.