No možno budete namietať, že to nemá s Tiramisu nič spoločné, ale ako rýchla maškrta je to dobré a hlavne rýchlo urobené...
porcie
príprava
Postup
-
1
Tvaroh vymiešame s cukrom, šľahačku vyšľaháme do tuha a zľahka vmiešame do tvarohu. Ja som robila hneď štyri porcie, teda do sklenených misiek som dala na spodok po 5 piškót namočených do studenej kávy. Na to vrstvu tvarohového krému. Ďalšia porcia po 5 piškót /nemala som momentálne likér, tak som použila citrusový fernet/ namočených vo fernete. Znova rozdeliť zvyšný krém.
- 2
Vrch som posypala kakaom, pridala som po tri jahody / z mrazničky/ a ozdobila lístkom mäty. Môže sa pridať aj strúhaná čokoláda namiesto kakaa.
- 3
Vyšli mi akurátne štyri porcie. Dobrú chuť robia piškóty namočené prvá vrstva v káve a druhá v likéri alebo podľa toho, čo máme doma...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu