Postup
-
1
Najprv uvaríme puding: v litri studeného mlieka rozmiešame pudingy a vanilkový cukor, môžeme pridať aj krupicový cukor a za stáleho miešania krátko prevaríme. Dáme vychladnúť. Polovicu cesta rozvaľkáme a položíme na vymastený plech, poukladáme naň piškóty a zalejeme vychladnutým pudingom.
- 2
Na puding naukladáme ovocie a zakryjeme ho druhým plátom cesta. Pečieme asi 25 – 30 minút v rúre predhriatej na 190 stupňov Celzia.
- 3
Po upečení a vychladnutí dáme zákusok najskôr do chladničky a až po stuhnutí pudingu krájame na štvorce alebo podľa vlastnej fantázie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu