Foto: danculka
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bylinkovú pastu si pripravíme tak,že maslo rozpustíme a primiešame bylinky a koreniny a necháme stuhnúť,teraz je čas na robenie takýchto pást,nakoľko sú bylinky mladé a aromatické , urobíme si aké chceme,môže byť bazalková,žíhľavová rozmarínová s provensálskym korením,tak,aby bylinky pasovali s korením,ake pridáte,ukladám ich do mrazničky a použijem keď treba.....
-
2
Túto masu natriem nahrubo na peč,papier...
-
3
dám na papier mäsko,vybrala som kuracinu,ale môže byť , podľa ľubovôle,a preložíme druhou polovicou natretého papiera a pritlačíme o mäsko...
-
4
dáme na keramickú panvicu a poopekáme z oboch strán po 3-4 minuty...
-
5
a je hotovo,pokial máme pastu hotovú,tak je to rýchlovka,a veľmi chutná...podávame so zeleninou,dobrú chuť!
Inak perfektny napad s tou bylinkovou pastou. Byliniek mam dost okolo domu, mozem i predavat :-))