Foto: nina004
Tento recept som sa naučila na internáte je rýchly a navyše veľmi chutný.
4 - 5
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na rezance, okoreníme grilovacím korením, čiernym mletým korením a soľou. Premiešame a necháme chvíľku postáť.
- 2
Potom ho zprudka orestujeme na panvici. Po orestovaný podlejeme vodou a podusíme. Pred koncom pridáme mrazenú mexickú zeleninu poriadne premiešame a podusíme ešte zhruba 5 minút.
- 3
Potom pridáme paradajkový pretlak, cca 1- 2 lyžice cukru a podľa chute dokoreníme a pridáme mletú červenú papriku. Keby to bolo príliš riedke urobíme zápražku (trošinka vody a hladkej múky).
- 4
A je hotovo :) Ako príloha je vhodná ryža :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu