Našla som azu bravčové, hovädzie aj sójové, ktorých príprava je pomerne zdľhavá. Ja vám ponúkam kuracie azu hotové za 30 minút.
4-6
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Na spenenej cibuľke orestujeme kuracie mäso nakrájané na pásiky. osolíme, okoreníme , pridáme prelisovaný cesnak, nastrúhané uhorky, lečo, chilli, cukor a necháme prevrieť.
- 2
Podávame s ryžou, alebo so zemiakovými plackami. Zemiaky ale postrúhame na hrubšie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Je veľmi dobré a veľmi rýchle. Vyskúšaj a dobrú chuť!