Rýchle kuracie azu

hanina - bez fotkyhanina, 26. novembra 2013

Našla som azu bravčové, hovädzie aj sójové, ktorých príprava je pomerne zdľhavá. Ja vám ponúkam kuracie azu hotové za 30 minút.

4-6
porcie
30 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

200 - 500 g
2 ks
4 ks
2 dl
1 ks (7 dl)
4 strúčiky
1/2 ČL
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na spenenej cibuľke orestujeme kuracie mäso nakrájané na pásiky. osolíme, okoreníme , pridáme prelisovaný cesnak, nastrúhané uhorky, lečo, chilli, cukor a necháme prevrieť.

  2. 2

    Podávame s ryžou, alebo so zemiakovými plackami. Zemiaky ale postrúhame na hrubšie.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
Azu bolo kedysi v móde, robila som bravčové, ale veru už sa nepamätám na presný recept, podľa ktorého sa to robilo, mala by som ho niekde mať, zišiel by sa oživiť, prípadne porovnať s tvojim azu. Vypadá podľa postupu dobre.

Pridaj komentár k receptu: