Foto: ruby78
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarime si cestoviny, scedime ich..medzitým si šunku nakrájame na obdlžniky,pokrájame šampiony
- 2
Na panvici zohrejeme olej, pridáme šunku, šampiony, chvilku pražime, pridáme prelisovaný cesnak, podlejeme trošičkou vody, zakryjeme, po piatich minutách pridáme omáčku carbonara,vymiešanú s 250ml vody, kým nezhustne a nakoniec šlahačkovú smotanu..soliť netreba, omáčka je slaná a aj šunka..na tanier dáme cestoviny a na ne omáčku Dobrú chuť:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dodo46 aký problém máte s párečkami????skuste ich dať vy...
a CARBONARA som dala názov, no a??? velmi vela carbonara receptov najsť na nete a všetky su iné...
Ale na druhej strane nie je Tvojou vinou,ze nejaky prasok pomenovali Carabonara...
Uvar si prave spagety Carabonara podla linkov,ktore ti tu dievcata dali a spoznas rozdiel,ver mi...musela by si mat uplne znicene chutove kanaliky,keby nie:-))
Nie si tu tak dlho , aby si poznala, ako to tu beží. Recept sa sem dostane bez problémov od každého, ale keď uverejníš recept s názvom, ktorý ľudia poznajú, vygoogluj si z akých surovín sa skladá. Keď sem dám recept - bryndzové halušky, tak ich nedám s kolienkami
alebo s tvarohom atď. Nikto ťa nechce kritizovať preto čo navaríš, ale
preto , že používaš originál názov jedla , na ktoré sa to nepodobá.
skús si prečítať diskusiu : varecha.pravda.sk/diskusie/gyros--/3996-forum.html...
ale na druhej strane by som sem tiez nedavala recept na sackovu polievku...
Je na vareche dva dni a súdite ju prinajmenšom ako
keby bola ukradla Ferrari.Všetko chce len čas aby sa
trochu zorientovala.Nabudúce to bude určite lepšie.
ale može byť aj podpásová ktorá človeku zoberie chuť
od ďalšej tvorivosti.Samozrejme arogancia je u mňa
neznámy pojem.
ja som ťa len chcel ukludniť alena
ale jedno viem určite,že nie ty rozhoduješ o tom
aké recepty sem budeme publikovať
Máš moje sympatie,aj mne kráča o to aby sa
z nováčikmi netrepotalo ako z handrou dá sa to vysvetliť aj solídne.Máš dobré srdce.Vďaka