Rybie ragú

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009

Suroviny

800 g
2 ks
4 ks
1 ks
50 g
4 ks
300 ml
1/2




Postup

  1. 1

    Rybie mäso pokvapkáme citrónovou šťavou, necháme chvíľu odpočinúť a potom ho nakrájame na väčšie kocky, ktoré osolíme a okoreníme kajenským korením.

  2. 2

    Baklažány olúpeme, rozpolíme, jadrá vyberieme a dužinu nakrájame na tenké plátky. Paradajky sparíme vriacou vodou, olúpeme, nakrájame na malé kúsky a jadierka odstránime.

  3. 3

    Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Ohňovzdornú misu vymastíme margarínom a striedavo do nej poukladáme rybu a zeleninu.

  4. 4

    Zmes zalejeme mäsovým vývarom a olejom, navrch rozložíme olivy a mesiačiky pomaranča a dusíme v dobre vyhriatej rúre asi pol hodiny.

  5. 5

    Krátko pred dodusením posypeme nastrúhaným kokosom. Podávame s ryžou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia