Foto: evusik
Toto je môj obľúbený recept na ľubovoľný filet z morskej ryby a dnes si ho rozkázal môj muž k obedu.... a ešte jedno Zobraziť celý popisToto je môj obľúbený recept na ľubovoľný filet z morskej ryby a dnes si ho rozkázal môj muž k obedu.... a ešte jedno plus - je to rýchlovka :-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
filet s ryby nakrájame na porcie, osolíme a okoreníme korením na ryby.....
-
2
sprudka opečieme z oboch strán, vyberieme na tanier a odložíme do tepla.
-
3
do výpeku dáme šampiňóny (ja som použila mrazené hríby z vlastného zberu) ak použijeme čerstvé alebo mrazené podusíme, pridáme tavený syr (črievkový alebo trojuholníkový) sladkú smotanu....
-
4
zamiešame a povaríme až sa nám syr rozpustí. pridáme pretlačný cesnak, za lyžičku kari korenia a necháme prejsť varom. Ak je omáčka moc hustá zriedime mliekom, alebo vodou. Ak treba dosolíme.
-
5
Do hotovej omáčky vložíme opečenú rybu .....
-
6
a necháme prejsť varom .....
-
7
a servírujeme z varenými (v pare) alebo pečenými zemiakmi.
Diskusia k receptu