Ryba v pivnom cestíčku fotorecept
František Mátéffy
executive chef Hotel & Spa Resort Kaskady na Sliači-Sielnici, 10. júla 2015
executive chef Hotel & Spa Resort Kaskady na Sliači-Sielnici, 10. júla 2015

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 600 g (treska, šťuka, zubáč...) |
|
|
|
|
| 400 g |
|
| 2–3 ks |
|
| 0,5 l |
|
| 2 PL (alebo prášok do pečiva) |
|
| na vyprážanie |
|
Postup
-
1

Rybu nakrájame na rezance hrubé asi dva centimetre a osolíme.- 2

Z múky, vajec, piva, soli a sódy bikarbóny pripravíme cestíčko.- 3

Rybu obalíme v hladkej múke, potom v cestíčku a vyprážame v rozpálenom oleji. Necháme odkvapkať a podávame, najlepšie s domácimi hranolčekmi a čerstvým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu