Ryba v pivnom cestíčku fotorecept
František Mátéffy
executive chef Hotel & Spa Resort Kaskady na Sliači-Sielnici, 10. júla 2015
executive chef Hotel & Spa Resort Kaskady na Sliači-Sielnici, 10. júla 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
600 g (treska, šťuka, zubáč...) |
|
|
|
400 g |
|
2–3 ks |
|
0,5 l |
|
2 PL (alebo prášok do pečiva) |
|
na vyprážanie |
|
Postup
-
1
Rybu nakrájame na rezance hrubé asi dva centimetre a osolíme.- 2
Z múky, vajec, piva, soli a sódy bikarbóny pripravíme cestíčko.- 3
Rybu obalíme v hladkej múke, potom v cestíčku a vyprážame v rozpálenom oleji. Necháme odkvapkať a podávame, najlepšie s domácimi hranolčekmi a čerstvým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu