Foto: egreska
Suroviny
(filé z tresky alebo pangasia |
|
asi 100-150 g, studené |
|
asi 1 čl |
|
|
|
4 stručky |
|
1/4 šalky |
|
1/2 čl |
|
1/2 alebo limetky |
|
Postup
-
1
Filety si nakrajame na menšie kusky ,ale môžete ich piect aj v celku..menšie sa jedia lepšie z pekáča :-) Ja som ich už osolila a okorenila ,ale ak mate dobry odhad, tak sol môžete dat rovno do masla.
-
2
Do mixéra dáme cesnak,vnat ,maslo,papriku a štavu z citrona alebo limetky.Môžete pridat aj ine bylinky.
-
3
Bylinkové maslo navrstvíme na rybu a dáme piect na 180 st asi 30 minut.Maslo sa musí vypražit a vytvorit úžasnú omáčku.
-
4
Podávame horúce s bielym chlebom,ktorý si namáčame do omáčky.
Diskusia k receptu