Ryba na cesnakovo-bylinkovom masle fotorecept

egreska - fotkaegreska, 21. januára 2011
Ryba na cesnakovo-bylinkovom masle (fotorecept)
Foto: egreska

Suroviny

  (filé z tresky alebo pangasia
asi 100-150 g, studené
asi 1 čl
4 stručky
1/4 šalky
1/2 čl
1/2 alebo limetky




Postup

  1. 1

    Filety si nakrajame na menšie kusky ,ale môžete ich piect aj v celku..menšie sa jedia lepšie z pekáča :-) Ja som ich už osolila a okorenila ,ale ak mate dobry odhad, tak sol môžete dat rovno do masla.

    Ryba na cesnakovo-bylinkovom masle (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do mixéra dáme cesnak,vnat ,maslo,papriku a štavu z citrona alebo limetky.Môžete pridat aj ine bylinky.

    Ryba na cesnakovo-bylinkovom masle (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Bylinkové maslo navrstvíme na rybu a dáme piect na 180 st asi 30 minut.Maslo sa musí vypražit a vytvorit úžasnú omáčku.

    Ryba na cesnakovo-bylinkovom masle (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Podávame horúce s bielym chlebom,ktorý si namáčame do omáčky.

    Ryba na cesnakovo-bylinkovom masle (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

evusik
jednoduché, rýchle také mám rada .... vyzerá to mňamkovo :-)
2010
Musi byt dobre, dnes okukavam -spionujem co budem robit zajtra, mam v ladnicke cerstvu makrelu z pristavu 2 kg.
alexdidi
Kedže ryby robím v poslednej dobe často, čoskoro bude na našom stole aj podľa Tvojho receptu...vyzerá úžasne...
cica2
ryby máme radi, tak si ukladám receptík:)...vyzerá to supér, mňam
ketty3811
toto vyzerá skvelo,určite v najbližšej dobe vyskúšam.Môžem to urobiť aj z kapra?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia