Ružičkový kel s pancettou a parmezánom

gman - fotkagman, 5. februára 2014
Ružičkový kel s pancettou a parmezánom
Foto: gman

inspiracia z internetu, ktora velmi milo prekvapila

2
porcie
5 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

300 g
250 g alebo slaninka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    do variacej sa vody dame obvarit ocisteny kel na 10-12 minut

  2. 2

    na osminke masla si oprazime pancettu

  3. 3

    kel scedime, volzime do zapekacej misky, pridame pancettu, posypeme parmezanom a premiesame

  4. 4

    dame piect na 8-10 na 180C

Diskusia k receptu

eviana
Krásna variácia s ružičkovým kelom, môžem ho na každý spôsob a tento sa mi veľmi páči 5* :)
afataga
paci sa mi to, dala by sa pouzit aj ina zelenina, napr. cuketa
janger
Ruzickovy kel velmi pasuje so slaninko. A zapecene s parmezanom to je uplne super.
lailuska
Recept sa mi veľmi páči, dobrá kombinácia, čas ružičkových kelíkov,... bude doma dobrota.