Foto: mimi207
Araby su velkymi milovnikmi a konzumentmi ryze.Ryza pripravena v konbinacii s rezancami je najznamejsou formou prilohy
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravime si suroviny.Ja som robila len z jednej salky lebo sme dvaja.
-
2
Do hrnca si dame olej a pol salky nitoviek ktore opekame do svetlohneda treba davat bozor lebo rychlo horia.
-
3
Pridame umytu ryzu (1salku) a spolu este dobre oprazime pridame sol ja som dala este jeden kuraci bujon a zalejeme 2 salkami vody.Zmiernime ohen a prikritu dusime 20 az 25min,az kym vsetka voda nesiakne do ryze.Odstavime z ohna a nechame este chvilu postat.
-
4
Pred podavanim jemne premiesame vidlickou.ja som hu podavala s kuracimi reznami a jogurtovo-uhorkovim salatom.Podavame k mäsovym a zeleninovym jedlam.
nazarboncukagaci.blogspot.sk/2011/12/sehriyeli-pilav-ryza-s-orzom.ht...
www.google.cz/imgres?hl=cs&client=firefox-a&h...
Vyskúšame a uvidíme, uložím si tento recept do KK a najbližšie vyskúšam. Mohlo by nám to chutiť, cestoviny ľúbime, ryžu tiež. Vďaka za pekný popis, foto a celý receptík.
Vyskúšame a uvidíme, uložím si tento recept do KK a najbližšie vyskúšam. Mohlo by nám to chutiť, cestoviny ľúbime, ryžu tiež. Vďaka za pekný popis, foto a celý receptík.
Cheers