Milujem tento recept! Stále ho robíme na Vianoce a Silvester. Doteraz som ho robila trošku ináč, ale našla som inú variáciu a vďaka arašidovému Zobraziť celý popisMilujem tento recept! Stále ho robíme na Vianoce a Silvester. Doteraz som ho robila trošku ináč, ale našla som inú variáciu a vďaka arašidovému maslu majú tieto guľôčky veľmi zaujímavú chuť. Recept je veľmi ľahký a rýchly a podľa mňa na Vianoce nesmie chýbať :-) Tento recept je z mojej stránky, na ktorej nájdete aj viac receptov :-) recipesbyblueberry.blogspot.com
porcií
príprava
Suroviny
1 hrnček |
|
5 PL |
|
2 PL |
|
1 PL mletá |
|
na obaľovanie strúhaný |
|
podľa potreby |
|
2 PL (alebo rum) |
|
8 PL maximálne |
|
1 ČL |
|
Postup
-
1
Ovsenú múku zmiešame s kakaom, kávou a škoricou. V prípade, že nemáte ovsenú múku spravte to tak ako ja a to tak, že v mixéri vymixujete vločky dohladka.
- 2
Pridáme arašidové maslo a rum. Po lyžičkách pridávame mlieko podľa toho aké husté cesto chceme a hlavne, tak aby nebolo riedke.
- 3
Cesto dáme na 15 minút do chladničky a potom už len tvarujeme guľôčky, ktoré obaľujeme v strúhanom kokose.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu