Foto: ancicka
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kare jemne naklepeme,osolíme a okoreníme.
-
2
Do struhanky nastruhame syr a premiešame.
-
3
vajcia si oddelíme a žltky rozšľaháme asi 1 dl mlieka a bielky vyšľaháme ,tak napoly./väčšinou robievam,ked sa mi zvyšia bielky a vtedy miesto žltka potriem mäso horčicou,aby sa strúhanka na mäso prilepila./
-
4
Rezeň najprv namočíme do žltka a hned obalíme v struhanke.
-
5
Do bielkového snehu pridáme 1 PL solamilu a zamiešame.rezeň pred pečením namočíme dobielkového cestička ,
-
6
a vo väčšom množstve tuku z obidvoch strán vypražíme do ružova.Ja pri vypražaní nakrájam aj surový zemiak na kolieska.Tak sa mi tuk nepáli.
@evanaaa ,tak to máš pravdu!