Rezne s mrkvičkou

maarianna - fotkamaarianna, 1. februára 2010
4
porcie
35 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

4x125 g
6 PL
3  strúčiky
2 lyžice
300 g




Postup

  1. 1

    Z troch lyžíc oleja, citrónovej šťavy, soli, korenia a roztlačeného cesnaku pripravíme marinádu. Vložíme do nej mäso najmenej na 4 hodiny.

  2. 2

    Mäso vyberieme a opečieme, mierne osolíme a odložíme do tepla. Výpek podlejeme pivom a smotanou, ak treba prichutíme. Mrkvu nakrájame na hranolky, cibuľu na kolieska, osolíme, podlejeme trochou šťavy z výpeku a udusíme na lyžici oleja.Rezeň podávame so šťavou a mrkvičkou s varenými zemiakmi

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia