4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z troch lyžíc oleja, citrónovej šťavy, soli, korenia a roztlačeného cesnaku pripravíme marinádu. Vložíme do nej mäso najmenej na 4 hodiny.
- 2
Mäso vyberieme a opečieme, mierne osolíme a odložíme do tepla. Výpek podlejeme pivom a smotanou, ak treba prichutíme. Mrkvu nakrájame na hranolky, cibuľu na kolieska, osolíme, podlejeme trochou šťavy z výpeku a udusíme na lyžici oleja.Rezeň podávame so šťavou a mrkvičkou s varenými zemiakmi
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu