Rezne s mrkvičkou
	        Autor receptu: maarianna 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	35 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Z troch lyžíc oleja, citrónovej šťavy, soli, korenia a roztlačeného cesnaku  pripravíme marinádu. Vložíme do nej mäso najmenej na 4 hodiny.
 - Mäso vyberieme a opečieme, mierne osolíme a odložíme do tepla. Výpek podlejeme pivom a smotanou, ak treba prichutíme. Mrkvu nakrájame na hranolky, cibuľu na kolieska, osolíme, podlejeme trochou šťavy z výpeku a udusíme na lyžici oleja.Rezeň podávame so šťavou a mrkvičkou s varenými zemiakmi
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |