Rebarorový koláč

112zuzulienka233 - bez fotky112zuzulienka233, 12. júla 2014

Tento recept som robila po prvý krát a osvečil sa výborne je moc chutný vrelo odporúčam každému.

8
porcií
120 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

340 g
200 g
1/2 bal
100 g
2 PL
1 ks
1 ks
Plnka:
500 g
120 g
100 ml
500 ml
3 ks
1 PL
1 PL
3 ks
1 ks
900 g
Na zdobenie:
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Z preosiatej múky,masla,kypriaceho prášku,práškového cukru,kakaa,vajca,žltka vypracujeme husté cesto.Odložíme na 2 hodiny do chladničky.

  2. 2

    Pripravíme plnku:Tvaroh,práškový cukor,olej,mlieko,citonová kôra,citronová šťava,žltky a zlatý klas rozmixujeme.

  3. 3

    Vychladené cesto nastrúhame na plech vystlaný papierom na pečenie.Na postrúhané cesto poukladáme pokrájanu rebarboru ,posypeme vanilkovým cukrom a zalejeme rozmixovanov plnkou.

  4. 4

    Asi 10 min pred koncom pečenia prikryjeme alobalom a znížime teplotu pečenia a dopečieme.Po vychladnutí ozdobíme šľahačkou a pokvapkáme topingom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia