Rebarborový koláč zo špaldovej múky

empedokles - bez fotkyempedokles, 7. mája 2012
10 minút
príprava
30 minút
na 160-170 °C

Suroviny

300 g
100 g
1
2
500 g
 volitelna
200 ml




Postup

  1. 1

    Vymiesame cesto z muky, cukru, oleja, vajec, mlieka a prasku do peciva. Pridame na drobno nasekanu bielu cokoladu. Do vopred vymastenej okruhlej formy vlejeme cesto a poukladame nakrajanu rebarboru. Pomaly pecieme na stredne rozohriatej rure asi 30 min. Treba kontrolovat. Po upeceni mozeme posypat nastruhanou bielou cokolodaou.

Diskusia k receptu

remcula
Rebarboře se nám na zahradě daří!! Tak už se těším, jak z ní upeču nějaký koláč a tento by se mi moc líbil už kvůli té špaldové mouky.
izabella929
už sa chystám aj ja na taký koláčik...rebarbora mi krásne rastie...) tvoj je parádky a iste aj chutný.-)
3sandra3
aj ja mám rebarboru v záhrade, takže isto vyskúšam upiecť tento úžasný koláčik.
mamenka
Úžasný koláčik. Všetky prísady zdravé, ešte aj tá čokoláda - ale ja radšej horkú. Určite urobím a ešte dnes. Ďakujem za RP.
irenaw
špalda, rebarbora toto sa mi veľmi páči, ukladám :-)
3sandra3
dnes som upiekla tento koláč,,, namiesto bielej čokolády som dala horkú. Koláčik je výborný.
nikolka25
pred chvíľou som ho dopiekla, ale bez čokolády a je úplne že mňaam, ešte teraz si oblizujem prsty =) ďakujem za recept ;)
petraschw
Ten olej by aj mna zaujimal
Nechapem taketo recepty
To je ingrediencia, co by si clovek naozaj nemal asi len domyslat.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia