Ragú z kuriatok
Andrej Bruna
šéfkuchár spoločnosti Sharkam VIP catering, 31. marca 2011
šéfkuchár spoločnosti Sharkam VIP catering, 31. marca 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu skaramelizujeme, pridáme očistené kuriatka, zaprášime mletou paprikou a zalejeme bielym vínom. Zredukujeme a pridáme smotanu. Povaríme, dochutíme a zahustíme.
- 2
Nakoniec pridáme posekanú petržlenovú vňať. Žemľové kocky zalejeme vriacim mliekom, pridáme orestovanú cibuľu a necháme 15 minút postáť.
- 3
Pridáme vajcia a formujeme malé knedličky, ktoré varíme asi 20 minút na miernom ohni v osolenej vode. Pred podávaním opečieme na masle.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu