Foto: flavia
Recept mám s vianočnej prílohy časopisu a pôvodne to boli venčeky, ja som ale spravila "pusinky" a namáčala ich v čokoláde. Sú mäkšie a Zobraziť celý popisRecept mám s vianočnej prílohy časopisu a pôvodne to boli venčeky, ja som ale spravila "pusinky" a namáčala ich v čokoláde. Sú mäkšie a tmavšie ako tie klasické- pre orechy a čokoládu.. Ale zmizli rýchlo ;)
príprava
na 140 °C
Postup
-
1
Bielky vyšľaháme s cukrom a šťavou dotuha, pridáme preosiaty cukor.
- 2
Šľaháme ďalej až vznikne tuhá lesklá hmota.
- 3
Nakoniec pridáme najemno posekané, ale pomletné orechy a tiež postrúhanú čokoládu.
- 4
Na plech dáme papier na pečenie, a cukrárskym vrecúškom, alebo lyžičkou robíme kopčeky.
- 5
Pečieme na 140 stupňoch asi pol hodinu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu