8
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 4 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 100 ml |
|
| 100 ml |
|
| 200 g |
|
| 200 g |
|
| Plnka - puding: | |
| 1 l |
|
| 2 ks |
|
| 1 ks |
|
| 4 PL |
|
| Poleva: | |
| 2 ks |
|
| 4 PL |
|
| 1 ks |
|
Postup
-
1
Vymiešame piškótové cesto, vylejeme ho na plech, medzitým uvaríme puding.
- 2
Ten vylejeme na surové cesto a dáme ho piecť pri teplote 150 stupňov Celzia na 45 minút.
- 3
Na hotový, ešte horúci koláč natrieme smotanovú polevu a posypeme ho škoricovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu