Foto: elixir
Konzistenciou, aj chuťou jemná sladkosť.
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zo žĺtiek vajíčok, masla, strúhanky, cukru, tvarohu a mandlí si vymiešame cesto.
- 2
Nakoniec pridáme vyšľahané bielka a opatrne premiešame.
- 3
Zmesou naplníme nádoby na puding a dáme variť vo vodnom kúpeli.
- 4
Po uvarení vyklopíme z foriem, polejeme jahodovým topingom a ozdobíme jahodou. Dobrú chuť. :)
- 5
(Nádoby, ktoré som použila mali 7 cm priemer, 7 cm výšku.)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu