Prosciutto, mozzarella a grilovaná broskyňa

adkas - fotkaadkas, 5. októbra 2014
Prosciutto, mozzarella a grilovaná broskyňa
Foto: adkas

Nie kazdy ma rad kombinaciu masa a ovocia, ale ja to milujem. Dokonca aj moj manzel, (je dost konzervativny, co sa tyka Zobraziť celý popisNie kazdy ma rad kombinaciu masa a ovocia, ale ja to milujem. Dokonca aj moj manzel, (je dost konzervativny, co sa tyka chuti a roznych netradicnych kombinacii surovin), pochvalil salat a pochutil si na tejto novinke v nasom jedalnicku. Zeleny mix salatu , prosciutto, mozzarella a grilovana broskyna. Broskyne pouzijte stredne zrele. Jednoducha zalievka z olivoveho oleja, medu a balzamikoveho octu. Naozaj velmi jednoduche. Cele je to o tom, ze jednotlive suroviny su dobre nakombinovane

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

100 g
60 - 100 g
125 g (môže byť aj iná)
2 ks
25 ml (na potretie broskýň)
Zalievka:
25 ml
1 KL
10 ml




Postup

  1. 1

    Broskyne umyjeme, osusime a pokrajame na osminky. Potrieme jemne olejom a ugrilujeme ich na grilovacej panvici 3-4 minuty. Odlozime bokom. Urobime si zalievku. Vsetky uvedene suroviny na zalievku dobre premiesame. Na tanier ulozime salat, prosciutto, ugrilovane broskyne. Mozzarellu natrhame na mensie kusky a pridame k salatu. Pokvapkame zalievkou a vrch poprasime cerstvym mletym korenim. Dobru chut!

    Prosciutto, mozzarella a grilovaná broskyňa - obrázok 1

Diskusia k receptu

salinka
Jasné, že to musí byť výborné:-) Vyskúšam. A skúšala som aj tvoju tortu Kilimandžáro, nazri, či sa mi vydarila:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia