Pribináčik s Herou fotorecept

luwinka - fotkaluwinka, 12. apríla 2016
Pribináčik s Herou (fotorecept)
Foto: luwinka

Výborný, chutný pre každého - či dieťa alebo dospelého, naozaj chutí fantasticky.

4
porcie

Suroviny

500 g
1/2 l
1 bal.
1 ks
20 g
70 g
Ozdoba:




Postup

  1. 1

    Do hrnca nalejeme 3,5 dcl mlieka , pridáme vanilkový a kryšt. cukor a dáme variť. Do menšej nádoby dáme vanilkový puding a ostatné mlieko to je 1,5 dcl , ktorý vymiešame nahladko. Keď nám mlieko začne vrieť pridáme rozmiešaný puding , povaríme a pridáme heru a ešte chvíľku povaríme. Uvaríme hladký puding , ktorý za stáleho miešania ochladíme.

    Pribináčik s Herou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Tvaroh jemný , ktorý máme vo vedierku premiešame.

    Pribináčik s Herou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Dáme ho do misy. Potom pridávame po lyžiciach ochladený puding. (Treba , aby boli aj tvaroh aj puding rovnakej teploty, aby sa nám to pri zamiešavaní neseklo).

    Pribináčik s Herou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Vymiešame na hladký krém a máme hotový pribináčik.

    Pribináčik s Herou (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Nalejeme do misiek . Kto má rád , tak si môže povrch posypať aj strúhanou čokoládou. Chutí aj s piškotkami.

    Pribináčik s Herou (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    :-)

    Pribináčik s Herou (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

luwinka
A prečo nie s herou ? Tak to mám v recepte a je tam len 20 gramov . A v zákuskoch je koľko hery ? a deti to jedia . Nenútim nikoho , aby ju tam dával , ja som ju tam dala, môžete aj bez hery robiť .
slavkabis
ja keď musím, tak použijem Heru kde sa pečie - linecké trebárs, ale inak by som Heru v plnke a pod. určite nepoužila...
majok
Vyzerá to veľmi dobre. S komentármi k Here si nerob starosti, je to predsa margarín a povedal by som, že jeden z tých lepších. Ale asi skúsim maslo. :-)
radost
toto je aj dobrá plnka do koláčika..:-)
tiež ma tu varecháči naučili-Heru som zradila jej staršou sestrou-Maslom..
aj pečiem s maslom..chuť je lepšia..vraj aj zdravšie..:-)
radox1
aj so smotanou som jedol,ale 33-kou,vtedy to bolo ako ako z obchodu.kyslu mam najradsej samotnu so solou a chlebom.
bubaya
Hera sem, hera tam, ja by som kúpila tučný tvaroh a urobila to bez akéhokoľvek pridaného tuku.
tekvica
Ahoj, dospelí nech si jedia Hery koľko sa im zažiada. A každý rodič nech zváži, či je Hera pre dieťa naozaj vhodná zložka jedla. Osobne by som svojmu dieťaťu Heru nedala. Ak ti chutí, nech sa páči.
grejsy
Uz som videla tento recept tiež s herou. Teraz skoro kazdy robi plnky len s maslom. Ja robím plnku aj s hery . Verím že aj viacerí dávajú do plniek heru, len to tu nechcú napisat.Mám niekoľko receptov. Nic si tym nepokazila, ze si ju pridala aj do pribinacika. Ale tu má každý iný názor.
luwinka
Ajjáj,, koľko komentárov ohľadom hery. Tak vidíte , že aj s herou sa robí pribináčik. Keď som tu včera dávala ten recept , tak som ho preto sem dala, lebo som tu nevidela žiadny s herou .Ale mnohí ste reagovali len na tú heru ,že prečo hera ? Čo som mala napísať maslo ?? keď som ho tam NEDALA. keby som ho aj to maslo tam dala , aj tak by bolo zle. Ale ja som si všimla už dávnejšie , že sú tu osoby , ktoré komentujú , ak niekto nebodaj by pridal do plnky heru , ihneď vypisujú - ja dávam maslo - Dávajte si čokoľvek , ak mám v recepte , ktorý sem dávam a je tam hera, nebudem tu vypisovať že dala som maslo.
radost
@Luwinka
nereaguj tak podráždene..úmysel komentujúcich je dobrý..všetci sa stále učíme..keď sa dočítame,že margaríny -ich výroba-je zdraviu škodlivá-tak máme viac možností-uveriť..neuveriť..zmeniť suroviny..nezmeniť..to je už každého výsostné slobodné právo rozhodnutia..
tak to ber ako DOBRO od tých,ktorí uverili a zmenili..
nikto ti nechce brať úsmev a radosť..:-)
majok
@Slavkabis (13.4.2016 10:24)

Áno dám maslo, lebo ho mám a určite je lepšie ako Hera. Ale keď ho nebudem mať tak dám Heru.
majok
@Luwinka (13.4.2016 21:50)

Nie, urobila si to dobre a podľa mňa to aj bolo chutné. A tých ostatných, čo sa tvária, že sa zdravo stravujú a hneď všetko kritizujú si nevšímaj. Recept sa mi páči a určite ho vyskúšam. :-)
majok
@Afataga (13.4.2016 11:11)

Nemusíš to robiť ani jesť. Nekritizuj. Použi rozum a daj namiesto toho, čo nechceš alebo nemôžeš niečo iné. Luwinka nám ponúkla svoj nápad a výsledok? Kritika na jednu zložku receptu. Ak sa mi to nepáči, tak to jednoducho odignorujem a hotovo. Neviem prečo by som mal niekoho urážať tak, ako to tu niektorí predviedli.
klotilda
Kiežby z potravín bola len tá Hera tak veľmi nezdravá ktoré nakupujeme a konzumujeme. Detí tiež za kotol toho pribináčka nezjedia. Recept je dobrý.
radox1
vypustite zo seba jednu zo zlych ludskych vlastnosti-vztahovacnost.nikto tu nikoho neuraza,debata je o margarine,nie o osobe.alebo si u redakcii presadte,ze sa moze len recept do neba vychvalovat,a bude pokoj.
45678
Netreba iba vychvalovat,ale ani vyhľaďavat a za kazdu cenu odradiť prispievatela.V recepte boli použité iba v potravinách predávané suroviny a je na kazdom,kto chce vyskúšať recept,aké použije.
Možno by bolo vela krat lepsie recept nekomentovat, alebo až po odskusani receptu kritizovat. Vyjadrila som iba môj názor.
aleana
ja robím pribináčik tak že si vyšľahám šľahačkovú smotanu spolu s tvarohom, je to rýchlejšie a jednoduchšie ako variť puding...keď už si odmyslíme debatu o zdravotnom prínose hery...
martamm
@Majok (14.4.2016 08:15)

Myslím, že nikto z diskutujúcich nemal v úmysle urážať autorku receptu, iba chceli vyjadriť svoj názor na použitie Hery, netreba sa hneď urážať, učíme sa predsa jeden od druhého.
marienka44
Teraz je dostať veľmi lacné maslo v K. Cenovo sa vyrovná Here, ktorá je vyrobená z ropy rafináciou.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia