Tento recept je neodmysliteľnou súčasťou každých Vianoc a nikdy nesmie chýbať na vianočnom stole. Toto su pravé sandokanove oči :))
24
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Ceru rozpustíme a do horúcej pridáme puding zmiešaný s maizenou, kakaom a práškovým cukrom. Dobre premiešame. Môžeme pridať posekané orechy.
- 2
Plnku si pripravíme zo 7 dkg kokosovej múky, 4 dkg práškového cukru, 4 dkg masla.
- 3
z plnky robíme malé guľky veľkosti menšej čerešne. Guľky poukladáme na dno plastikových nádobiek na vajíčka a zalejeme čokoládovou hmotou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
, ale ešte som ich neskúšala.