Potato and onion bahji

egreska - fotkaegreska, 29. apríla 2010
Potato and onion bahji
Foto: egreska

Suroviny

2 ks
2 ks
2 šalky
asi 1 PL
1/3 šalky
1 1/2 čl
1 čl




Postup

  1. 1

    V miske si zmiešame postruhane zemiaky( na velkych slzičkach) s nakrajanou cibulou a pridame všetko ostatne a vymiesime cesto.Lyžičkou naberame kopky ktore vypražame vo fritaku na 180 st do zlata.Vyberieme na papierovy obrusok.Skuste si najprv vypražit len par, aby ste mohli ochutnat a popripade ešte dochutit.

  2. 2

    Podavame s omačkami:sladkou čili omačkou,alebo kečupom,alebo jogurtom vymiešanym s horčicou,čili a petrž.vnatou...

Diskusia k receptu

michsamant
z hladkej som neskusala, povodne bhaji sa robi z cicerovej muky (Besan), ale mas ich pekne :)
egreska
Dakujem miška,ja viem, len taku som nemala tak som si to prisposobila a bolo to fajn,navšteva si pochutila a konečne bolo na stole niečo ine ako len čipsy..
sjuz
to je také podobné ako tá cibuľa, čo je na vareche.... Ja takto robievam, a obaľujem v cestíčku z Hrašky.
michsamant
jasne, treba sa vynajst; super :)
este ti poradim,ak nemas cicerovu muku, uvar suseny cicer (namoc na noc) a s troskou vody rozmixuj na huste cesticko-cize ako ked zmiesas muku s vodou a potom dochucuj ako si dochutila podla receptu :)
galka01
...strašne to pekne vyzerá, dosť lákavé......nepoznám ale isto to vyskúšam.....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia