Pochúťka z kyslej kapusty

danculka - fotkadanculka, 12. novembra 2010

Mamka to robievala na olovrant s mliekom.

10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 kg
3 ks
10 lyžíc
  na vyprážanie




Postup

  1. 1

    Vyžmýkanú kapustu, dáme do nádoby,nato vajíčka a múku, dochutíme podľa vlastnej fantázie .Až je dobrá kapusta nepotrebuje nič,no trošku vegety.Podľa veľkosti vajec ,až by to bolo riedke pridáme múku.Lyžicou tvoríme malé placky na horúcom oleji a opečieme z oboch strán do ružova.Ja to podávam k varenému vínu.Teraz je na to čas,dobrú chuť.A ešte,až je kapusta haklovaná na hlhé vlásky,tak ich po vyžmýkaní poprekrajuj,lepšie sa ti to bude vyprážať.

Diskusia k receptu

marianne69
Tak toto je pre takeho kapustoholika ako som ja,priam stvorene.D za obohatenie mojej kapustovej (KK):-)
katamama
Odložila som si to, len to vyskúšam s celozrnnou múkou kvôli diabetu,
ajan
Až dokvasí moja kapusta určite vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia