Foto: morenajea
Plnka je moja špecialita a doma ju nikto iný nerobieva. Veľmi jednoduchá a chutná.
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Staršie rožky si pokrájame na menšie kocky. Pridáme vajíčka - na jeden rožok jedno vajíčko. Hríby, ktoré sme pred tým na chvíľu nechali zaliate vriacou vodou aby napučali. Ďalej osmaženú cibuľku. Zamiešame a podľa potreby pridáme mlieko.
- 2
Osolíme, dáme bazalku, prípadne aj vegetu alebo iné koreniny. Skúšala som aj kari, tymián či grilovacie korenie a výsledok bol super.
- 3
Ak máte chuť môžete experimentovať a pridať kukuricu, nakrájanú slaninku alebo sušené marhule. Ja vždy experimentujem a skúšam nové veci ale základ na plnku zostáva.
- 4
A už iba plníme :-) Dobrú chuť !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu