Plnené bravčové koleno fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 25. novembra 2015

Z výborných domácich surovín opäť jeden a tentoraz bravčové koleno..zvykla som ho plniť aj zeleninovými plnkami, len že toto nebolo tak veľké, tak som Zobraziť celý popisZ výborných domácich surovín opäť jeden a tentoraz bravčové koleno..zvykla som ho plniť aj zeleninovými plnkami, len že toto nebolo tak veľké, tak som plnila domácou údenou klobáskou..

8
porcií
10 minút
príprava
180/20 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks predné
100 g údená




Postup

  1. 1

    Bravčové koleno som umyla, osušila...vložila som ho do hrnca, zaliala studenou vodou a nechala variť 3 hod. na slabšom plameni..pridala som k nemu, bobkový list, čierne korenie celé a soľ..

    Plnené bravčové koleno (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    uvarené kolienko som zbavila kosti a namiesto kosti som do otvoru vložila klobásu..koleno som spojila špajdlami a ešte dala na 20 min. do trúby na 180 st. opiecť...vlastne sa musí počas pečenia spojiť s klobásou..no a takto som ho domordovala...vyzerá ako ježko..

    Plnené bravčové koleno (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    vychladnuté som ho dala do chladničky, aby sa mi dalo pekne pokrájať na plátky..pokiaľ budete plniť inou plnkou, treba v strede odstrániť trošku mäska, aby sa vytvoril priestor pre plnku..mohol by sa spojiť aj špagátom, ale ten sa už do uvareného krehkého mäsa vrezáva, takže najlepšie sú špajdle..a takto vyzerá po pokrájaní...podávala som s chrenom a domácou zaváranou paprikou...

    Plnené bravčové koleno (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    prajem vám dobrú chuť..

    Plnené bravčové koleno (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

patroveckypitrs
Same dobroty sú tu od teba. Takéto koleno by som si veru dal. Ja tu pri chlebe s maslom teraz čo. Chodím po kontrolách tak neviem, ako to vydržím a tu takéto koleno. 5*
mesiar50
Nemusela by si ma dvakrát ponúkať, keďže je tvoje jedlo vábivé.
sracz
Za takéto dobrotky, @izabella929 milá a šikovná, Ťa musí chváliť a velebiť, vrátane mňa, obrovské množstvo chlapov od 05÷105! Určite sa Ti čká 24/7/365 "non stop"! Boduješ na plno a zvyšok, podstatný, Ti Izka posielam v pozdravoch so želaním krásnych úsmevných dní, plných zdravia, šťastia a lásky!!!
izabella929
@sracs , nuž Ferko už ma poznáš,,,vymyselníčka...nikdy nie som spokojná , keď je niečo jednoduché...čo už...ale veľmi pekne ti ďakujem za tvoje želanie...už teraz to zvládam v pohode...bolo to dosť zlé, ale bude už iba dobre.-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia