6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
V mise zmiešame smotanu, žĺtky, oba tuky, obe múky, droždie, cukor a vanilkové pudingy. Vymiesime hladké cesto, ktoré necháme vykysnúť. Po vykysnutí odoberáme kúsky, z ktorých ušúľame valčeky a po dvoch splietame.
- 2
Konce pletenca spojíme. Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a necháme podkysnúť. Potom potrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme vanilkovým cukrom.
- 3
Pečieme pri teplote 200 stupňov Celzia.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu