6
porcií
25 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
2 PL
150 g
150 g
1 plechovka
1 plechovka
1 plechovka
1 plechovka




Postup

  1. 1

    CESTO NA PIZZU.- 400 g hladkej múky, 2 PL olivového oleja, 1/2 ČL soli, 1/2 ČL cukru, vlažnú vodu, 30g čerstvého droždia alebo 7g sušeného NEKYSNUTE cesto-250g hladkej múky, 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva, 1/2 lyžičky soli, 2 lyžice oleja, 150 ml mlieka, 2 vajcia, tuk na vymastenie formy-toto necháme odstáť aspon 20 minút

  2. 2

    SALSA-prepasirovane rajčiny,čierne korenie,olivovy olej,oregáno-

  3. 3

    CESTO si roztiahneme podla velkosti plechu,potrieme salsou,ochutime salamou,sampionmy .kukuricou ,olivamy,kto chce.... podla chuti, mozzarelou...a dáme piecť.pečieme asi 15 minút na 180 st

Diskusia k receptu

ebaka
nejedla som nekysnutú pizzu,tak rcp ukladám a musím vyskúšať
ywett
@misela34 , prečo kopíruješ fotky od iných autorov? Nie je etické, pýšiť sa cudzím perím! A keď pridávaš recept, máš tam napísané červeným:

A nepridávaj recepty skopírované z iných stránok, to môže urobiť iba ich autor! Ak ale pripravíš jedlo podľa cudzieho receptu a pridáš k nemu vlastné skúsenosti či vlastnú fotku, takým receptom sa už môžeš na Vareche oprávnene pochváliť a pridať ho pod vlastným menom. V takom prípade však odporúčame v texte uviesť autora pôvodného receptu.

@eraserhead , palec hore!
pusta
@Misela34 , tak tomu hovorím drzosť na entú - plagiátorstvo ako bič!!! a ešte k tomu opakovane.
podľa internetového autorského zákona trestné do všetkých dôsledkov...
@eraserhead palec hore (y)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia