6
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
CESTO NA PIZZU.- 400 g hladkej múky, 2 PL olivového oleja, 1/2 ČL soli, 1/2 ČL cukru, vlažnú vodu, 30g čerstvého droždia alebo 7g sušeného NEKYSNUTE cesto-250g hladkej múky, 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva, 1/2 lyžičky soli, 2 lyžice oleja, 150 ml mlieka, 2 vajcia, tuk na vymastenie formy-toto necháme odstáť aspon 20 minút
- 2
SALSA-prepasirovane rajčiny,čierne korenie,olivovy olej,oregáno-
- 3
CESTO si roztiahneme podla velkosti plechu,potrieme salsou,ochutime salamou,sampionmy .kukuricou ,olivamy,kto chce.... podla chuti, mozzarelou...a dáme piecť.pečieme asi 15 minút na 180 st
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
je to jednoduchá otázka na ktorú sa dá jednoducho odpovedať
varecha.pravda.sk/recepty/cestoviny-s-paradajkami-a-mozza...
mangialoreta.blogspot.sk/2012/02/oggi-impastiamo.html...
A nepridávaj recepty skopírované z iných stránok, to môže urobiť iba ich autor! Ak ale pripravíš jedlo podľa cudzieho receptu a pridáš k nemu vlastné skúsenosti či vlastnú fotku, takým receptom sa už môžeš na Vareche oprávnene pochváliť a pridať ho pod vlastným menom. V takom prípade však odporúčame v texte uviesť autora pôvodného receptu.
@eraserhead , palec hore!
podľa internetového autorského zákona trestné do všetkých dôsledkov...
@eraserhead palec hore (y)